Over Mij

Welkom op mijn site.
Sinds 1995 ben ik meubelmaker en heb inmiddels een schat aan ervaring opgedaan uit vele projecten. Voordat ik mezelf ambachtelijk meubelmaker kon noemen, heb ik een opleiding gevolgd aan de HMC Amsterdam tot meubelrestaurator en meubelmaker. Een interessante stage heb ik destijds doorlopen op de Bataviawerf te Lelystad. Het (na)bouwen van een authentiek VOC schip was een leerzame ervaring op zich.

Ik ben meubelmaker en –restaurateur in de breedste zin van het woord. Of het nu gaat om het vervaardigen van geheel naar wens gemaakte meubels, deuren, ramen, dan kan ik veel voor u betekenen. Maar ook voor complete op maat gemaakte keukens, trappen en betimmeringen kunt u bij mij terecht. U wilt iets in een klassieke, of een moderne stijl of in een mix van stijlen laten vervaardigen? Ik heb een passend antwoord.

Ook als het gaat om restauratie of een reconstructie kan ik veel voor u betekenen. Uw favoriete stoel of kast in ere herstellen, een meubelstuk in delen weer opbouwen, maar ook voor iets kleins zoals een gebroken stoelpoot verlijmen, kunt u me gewoon bellen.

Wat betreft materiaalkeuze zijn er legio mogelijkheden. Uit een palet van vele tientallen houtsoorten kan een keuze gemaakt worden. Ook met gebruikt hout zijn er heel verassende resultaten te bereiken. Als interieuronderdeel of als compleet meubel.

Uiteraard gaat alles in goed overleg. Speciale wensen of behoeften kunnen natuurlijk persoonlijk besproken worden. Wat betreft eventueel snijwerk aan meubels werk ik samen met beeld- en ornamentsnijder Anna Stringer (www.annastringer.nl).