Kasten

Ambachtelijke- en moderne kasten.

Wij maken op maat gemaakte kasten, waaronder kledingkasten, audio meubels en ambachtelijke- en moderne kasten. Wij hebben de expertise en ervaring om het meubelstuk van uw dromen te maken, dat niet alleen mooi is, maar ook duurzaam en functioneel.

Onze kasten worden met de hand gemaakt en wij werken uitsluitend met hoogwaardige materialen. Wij nemen de tijd om samen met u te bespreken wat u precies zoekt en welke functionaliteiten de kast moet hebben. Op basis van uw wensen en ideeën ontwerpen wij een product dat perfect past bij uw interieur en uw persoonlijke stijl.

Of u nu een moderne kast wilt met strakke lijnen, een ambachtelijke kast met karakter of een kledingkast met handige opbergmogelijkheden, wij hebben de kennis en vaardigheden om aan uw wensen te voldoen. Ook voor audio meubels op maat bent u bij ons aan het juiste adres.

 

Neem gerust contact met ons op om te bespreken wat wij voor u kunnen betekenen. Wij kijken er naar uit om samen met u het perfecte meubelstuk te ontwerpen en te maken.

Interieur met vloeiende vorm

Boeken kast - Enkhuizen

Classieke kast

Platenspeler kast

Kast onder balken met schuifdeuren en lades

Audio meubel met kleppen

Nog meer project